Admin Admin
Mesaj Sayısı : 144 Kayıt tarihi : 18/06/10 Yaş : 34 Nerden : Site Sahibi
| Konu: Affettiklerm Var Birde Af'tan' ettiklerim.. Ptsi Haz. 21, 2010 10:51 am | |
| Ben Arşa aleme sustum anne , sustuğum onlarca insan hatırasıİçimin Nefret denilen odalarına geçmişten bugüne kadar kustu..Uğurlama Fasılları yetmedi arkalarından,Bir Yığın Mektup yaktım , gölgemden gizli uzaklığa batışlarımda..Hatırlarmısın Hiç söylemezdim sana sevdiğimi ...Hayatında birimi var dediğinde inatla yok ben kimseyi sevmem diyipÇekilip Cam kenarına yazmaya tüketirdim gecelerimi.Gece Beni Saklardı severdim,Gündüzse Apaçık Soyardı duygularımı küserdim.Sahi Anne Bugünle birlkte kaç yıl OlduBenle İlgiliymiş Gibi Yaptığın O Buruk seslenişlerin?Sanada kızmıyorum artık Bir evin içinde sen babamdan uzağaBende sizden ırak olmayı istediğim tek göz odama kaçardım..İşimize gelmezdi bir insanla alakalı olmak ,Onunla konuşup bıkılcak öğütler vermek ,ŞefkatLe Kapı Önlerinde merasim varmış gibi bekleyp sarılmak..Tembelleştik... aile içinde yok yoktu Yıllar sonra karışma geçmiş vermedklernizi istemeye çalıştınızacımasızlıkla büyüdüğüm şu duvarların her sahnesindesitemlerimin eyaletleri var büyüdükçe kentleşmiş birAcı var !kan aktı nice kavganızda fakat tek bir damlasnı göremedinzVe içindekilerle bence yakalım bu evi Neden diye sorma bana ! anlayamadınmı hala .. Biz geçimsizliklerin bize geçtiği , herkezn kendi başınabir dünya yarattığı gelip gecici ailesizleriz !...Çocukluğumdan beri sevip ve koruduğm o oyuncağım vardı yaBilirdin nasıl sakınırdım başka cocuklardan hani onunla uyurdum , uyur gezer dönmelerimde heveslermin,Hep sormanı bekledm , Şayet Biraz umrunun sınırları içinde olabilseydimOna noldu diye sorabilirdin..Sormadın .. Seninde kendne göre hoyrat zamanların vardıBense o Sırada Her Çocuğun bekledğini bekledğimdenSevnçlerme Bıçak Sallayıp Kestim , mutluluk perdelerini..Oyüzden Şimdi Öncemin en koyusuna gidipgeçmişin güvertesne çıktım..Gözyaşlarım satırlara çiselesede , o özendiğim ama keşklerle dağıtılan cocukluğumun kalabalğndan bakıyorum ...Büyümek Cana Kasıtmış , Küçükken Anlatmadığınız Bu acıYaşandıkça , Kahra Çalarmış Şarkıların en dolu notaları bile..Hafızamın Yorgunluğunda , Can Çekişmekmiş Hayallerim bu Ara ,Yıllardır Yalnızlaştığım Bu evde Sevgiye acıkmış bir çocuğun gülüşnün nedeni olmadıysada babamYinede İyi olmaya çalışmak yaşımın verdiği en büyük lüks cok kırgın olsada o kdr büyük yüreğim olmadıBabam ve senin karşısna çıkıpta küfredercesne kaşlarımı çatam !Şimdiki Beni Sorarsan Anne GüpeGündüz Yaşlanıyorum Yılların serüvenini çalan bu çardakta oturup çay yudumlayamdğmz masadaKitaplarla boğuşuyorum akşamüstleri...Herkez Dışarlarda oluyor buranın havası ılıman bilirsinBöyle Havalar bana dokunur , Hasta olurum hemen ..Her iklim değişkliğinde yeni bir ben daha doğarVe her mevsimin sonundaysa doğanları kürür kimsesz nefesim ..Sarsılmış bir düşün içine soktuğumdan beri elimiBir cehennemde hayatıma inşaa ettim Kimse beni benden almasın diye..Bilmezsin sen anne yaşlanmıştı artık yetmiyordu Bu kente Hiç yaşanmamış aşkları...Tabiatın ahengi pempeye çalmıyormuş kiDüzelsin İnsanında yanlışları...O Pembe Panjurlu evler sadece çizgi filmlerde olurmuşGerçeğin yapaysal sineması olarak televizyonlarda kaldıGözlerimin bakmaktan kaçnmadığı o senaryolar..Şimdi bilsem bu kdr yalan olduğunu dünyanınHiçbir insanı kahraman yapmazdım aksayan çocukluğuma..Artık burda bitiriyorum anne.Affetmelerin değerini anladığımı biliyorum sadece.Başkalarında Geç Kaldığım O Affedişleri AffedilişleriTüm Duygusal Ekonamimin El Verdiğince size bağışlıyorum.Özverili Büyüttüğüm Kara kaplı cenettimde iyiye doğru büyümüş niyetlermle.Affettim Diyorum ...Diyemediğim Onlarca İnsana İse..Af'tan'ettim Seni ... diye İmzamı atıp Bitiriyorum Mektubumu... | |
|
Admin2 Admin
| Konu: Geri: Affettiklerm Var Birde Af'tan' ettiklerim.. Salı Haz. 22, 2010 1:41 am | |
| Paylasim Icin Tessekurler , | |
|